post

Atletico Madrid kunne ikke holde Gletzman næste sommer

For nylig blev den kommende retning af Gretzman igen rostfri af medierne. Der har været medierapporter, at Gletzman kan blive med i Manchester United næste sommer. De spanske medier siger, at Barcelona stadig er den nærmeste gitterklub. Uanset hvilken sommer franske topscorer vælger, kan Atletico Madrid muligvis ikke holde Gleizman mere tilbage. Glitz Man iført Billige Fodboldtøj til børn at spille for Atletico Madrid dage synes at være for meget!

Selv om både Atletico Madrid og Gletszmann ikke har spillet så godt som sidste sæson, vil opholdet hos Atletico Madrid ikke kun være en chance for at konkurrere om La Liga og Champions League i fremtiden, men vil forblive holdets nummer én spiller. Men Gretzman besluttede i sidste ende at forlade Atletico Madrid, grunden er stadig håbet om at konkurrere om personlig ære i fremtiden.

Ronaldo vandt sin femte Golden Globe i Paris, Frankrig, og Gretzman er kun 18 i listen. Dette gør ham selvfølgelig psykologisk uudholdelig. Gletzman vidste, at selvom Atletico Madrid var på retten, kunne han konkurrere med de superrige som Real Madrid og Barcelona. Men på scenen ligger Atletico Madrid stadig tilbage i indflydelse og forretningsaktiviteter. Hvis du vil have sådan en personlig Golden Globes højeste ære, skal han forlade Atletico Madrid gigantiske hold. Lad os købe Griezmann tøj til børn for at støtte hans overførsel til Barcelona eller Manchester United!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *