post

Analyse af PSG Hjemmebanetrøje 2018-19

For tre måneder siden afslørede Paris Saint-Germain holdets nye hjemtrøje i 2018-19-sæsonen, der holder sig til traditionen, og den nye trøje er præget af en langvarig rød og blå tofarvet form, der er blevet yndet af fans .

Billige PSG trøjer er parret med blå shorts og boltsokker, og boldstrumpene er dekoreret med røde striber indlagt med hvide kanter for at sikre, at klubbens traditionelle tre farver fuldt ud vises fra hoved til tå. Trøjen er udstyret med højtydende strikstof udstyret med den nyeste Vaporknit teknologi til at øge hastigheden gennem både ydeevne og æstetik. Det oplagte net i bryst og ryg er netop tegnet ud fra atletens feber og sveddata, hvilket giver optimal åndbarhed.

Paris Saint-Germain fans er en af ​​de mest fanatiske fans i Europa, og denne kraftfulde funktion giver os mulighed for at lave nogle nye ændringer til de traditionelle røde striber. Dette er en helt ny og unik måde at identificere din trøje på, så snart du ser den.

Paris Saint-Germain Club har en rig tradition og er kondenseret på denne trøje, som fans og spillere elsker. Jeg tror, ​​at mange PSG-fans vil købe Billige PSG trøje børn som en gave til børn.

De vævede røde og hvide to-tone strimler er indlejret bag den elegante krave og stolt udstiller de gyldne liljer, der stammer fra klubbenes mærker og er et symbol på klubben og endda hele Paris. Alt i alt er dette Billige Fodboldtøj til Børn design perfekt og vil helt sikkert blive elsket af fans.